«Ο κ. Τσίπρας δεν πήγε (στις ΗΠΑ) ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ή μιας αριστερής κυβέρνησης να εκφράσει την κριτική του, ούτε να διεκδικήσει δάφνες επαναστατικής πολιτικής. Εκπροσωπεί τη χώρα και τα συμφέροντά της» ανέφερε ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης απαντώντας στην κριτική που γίνεται εξ’ αριστερών για τις επαφές Τσίπρα- Τραμπ.
Μιλώντας στον 102 fm της ΕΡΤ3 και την Ασπασία Βούζη επεσήμανε πως «η κριτική εξ’ αριστερών έχει βάση όταν έχει και επιχειρήματα».
Για την τρίτη αξιολόγηση εκτίμησε πως «θα ολοκληρωθεί σύντομα γιατί είναι βούληση όλων όσοι εμπλέκονται» και πρόσθεσε πως «η προσπάθεια να ανατραπεί το κλίμα της καταστροφής είναι σε καλό δρόμο».
Για τις πολιτικές συνεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως έχουν ως στόχο να υπάρχει κυβέρνηση που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διαλόγου με το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς. «Αν στο μέλλον προκύψει μια Κεντροαριστερά της προκοπής -και όχι αυτό το συνονθύλευμα- ίσως μπορούμε να κάνουμε μια συζήτηση στη βάση» τόνισε.

Μοιράσου το άρθρο: