«Οι ιδέες δημιουργούν συνοχή και όχι τα ονόματα» σχολίασε ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιώργος Αρβανιτίδης ερωτηθείς για την ενόχληση που εξέφρασε η ΔΗΜΑΡ και στελέχη του Ποταμιού, καθώς η ονομασία «Κίνημα Αλλαγής» του νέου φορέα δεν προήλθε από συλλογικές διαδικασίες αλλά αποφασίστηκε μεταξύ της Φώφης Γεννηματά και του Σταύρου Θεοδωράκη.

Μιλώντας στον 102 fm της ΕΡΤ3 και την Ασπασία Βούζη τάχθηκε υπέρ της συγκεκριμένης ονομασία λέγοντας «μια χαρά είναι η πρόταση, δείχνει την ιστορικότητά μας, κίνημα ήταν και είναι».

Για τη δημοσιοποίηση από τον κ. Λοβέρδο απόρρητων και διαβαθμισμένων εγγράφων που αφορούν στην υπόθεση πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία εξήγησε πως η εμπλοκή του είναι «λόγω της παρουσίας του στην Επιτροπή Εξοπλιστικών της Βουλής» και σημείωσε πως «τα ίδια έγγραφα κατέθεσε και ανάρτησε ο κ.Καμμένος».

Αναφερόμενος στους κυβερνητικούς εταίρους χαρακτήρισε τη συνεργασία τους «αφύσικη» και προέβλεψε πως «αργά ή γρήγορα θα υπάρξει σύγκρουση».

Μοιράσου το άρθρο: