Εξετάσεις σε 52 άτομα, στο Παράρτημα Χρονίων Παθήσεων Καβάλας στην Ελευθερούπολη, πραγματοποίησε κλιμάκιο των Γιατρών του Κόσμου το πρωί (Τετάρτη), αποτελούμενο από οδοντίατρο και οφθαλμίατρο. Συγκεκριμένα, 30 άτομα εξέτασε ο οδοντίατρος, κάνοντας και 5 επεμβάσεις και 22 ο οφθαλμίατρος.

Πρόκειται για παρεμβάσεις των Γιατρών του Κόσμου στη Βόρεια Ελλάδα παρέχοντας δωρεάν προληπτικό έλεγχο στις Περιφερειακές Ενότητες της Καβάλας και της Δράμας.
Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου κλιμάκιο των Γιατρών του Κόσμου με γυναικολόγο, οδοντίατρο και οφθαλμίατρο θα βρίσκεται από τις 9:00 έως και τις 14:00 στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης» της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.
Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου οι Γιατροί του Κόσμου θα βρεθούν στη Δράμα με γυναικολόγο, οδοντίατρο και οφθαλμίατρο παρέχοντας δωρεάν προληπτικό έλεγχο από τις 9:00 έως και τις 14:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, ενώ το Σάββατο 25 Νοεμβρίου γυναικολόγος, οδοντίατρος, οφθαλμίατρος και ορθοπεδικός θα βρίσκονται στο Νευροκόπι από τις 9:00 έως και τις 14:00 στο Κέντρο Υγείας Νευροκοπίου Δράμας.

Μοιράσου το άρθρο: