Για «προκλητική διάταξη» που αυξάνει την απόσταση πολίτη-πολιτικού έκανε λόγω η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη μιλώντας στον 102 fm της ΕΡΤ3 με αφορμή την υπόθεση επιδότησης ενοικίου που οδήγησε στην παραίτηση της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ράνιας Αντωνοπούλου και του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Χαρακτήρισε προκλητικό, εν έτει 2018, το 1/3 των νέων εργαζομένων να αμείβεται με 326-350 ευρώ και την ίδια στιγμή να δίνεται επιδότηση ενοικίου σε υπουργούς οι οποίοι δεν έχουν καμία οικονομική ανάγκη.

«Θα πρέπει να συνομολογήσουν όλοι ότι τέτοιου είδους κινήσεις θα πρέπει να θεραπευτούν με εισοδηματικά κριτήρια και με επανεξέταση όλων των προνομίων που υπάρχουν» πρόσθεσε.

Για τη δημοσιοποίηση της αναφοράς του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ, μετά τη συνάντηση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι “δεν υπάρχει καμία έρευνα του FBI που να αφορά Έλληνες πολιτικούς“ επεσήμανε πως πριν βγει οποιοδήποτε δελτίο Τύπου οι δύο πλευρές είναι σε άμεση συνεννόηση και συμφωνία και πρόσθεσε πως η ουσία είναι ότι η μεθόδευση που έχει στηθεί στην Ελλάδα για την εμπλοκή πολιτικών προσώπων δεν έχει σχέση με την έρευνα του FBI.

Ερωτηθείσα για τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς του αντιπροέδρου του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη εναντίον του πρωθυπουργού ανέφερε πως ο καθένας, όταν καταγγέλλεται ή καταδικάζεται στο δημόσιο λόγο, πριν καν παρουσιαστούν στοιχεία, αντιδρά διαφορετικά, ανάλογα με το ταμπεραμέντο του.

Μοιράσου το άρθρο: