Επιστημονική ημερίδα για τη χρήση του διαδικτύου στην εφηβεία

Array

Επιστημονική ημερίδα με αντικείμενο τη χρήση του διαδικτύου στη διάρκεια της εφηβείας και το ρόλο των γονέων διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017, κατά τις ώρες 17.30 έως 21.30, στην Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1).

Η ημερίδα με τίτλο «Έφηβοι, Γονείς και Διαδίκτυο» έχει στόχο να παρουσιάσει την επίδραση των νέων τεχνολογιών στην επικοινωνία και την καθημερινότητα των εφήβων, τους πιθανούς κινδύνους και τις κακές πρακτικές της χρήσης – όπως ο διαδικτυακός εκφοβισμός – και παράλληλα να ενδυναμώσει τους γονείς στην άσκηση του ρόλου τους ως προς την επίβλεψη των παιδιών.

Η εκδήλωση που εντάσσεται στις δράσεις του Τοπικού Δικτύου Πρόληψης της Ενδοσχολικής Βίας, αφορά ιδιαίτερα και τους εκπαιδευτικούς, καθώς ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων συνεισφέρει στα σχολεία στις περιπτώσεις αντιμετώπισης περιστατικών διαδικτυακού εκφοβισμού.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται την ημέρα της εκδήλωσης, από τις 17.30, ενώ στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2310 250.950.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ