Άνοιξε το χριστουγεννιάτικο “Πάρκο των Χρωμάτων” στην Κατερίνη

Array

Με πρωτοφανή κοσμοσυρροή και μια άρτια οργανωμένη χαρούμενη γιορτή, πλημμυρισμένη με χρώμα, γεύση, άρωμα, ήχους και διάθεση Χριστουγέννων, το Πάρκο των Χρωμάτων του Δήμου Κατερίνης, σήκωσε αυλαία το βράδυ της Παρασκευής. Χιλιάδες δημότες, αλλά και επισκέπτες με τα παιδιά τους, νέες και νέοι, άτομα όλων των ηλικιών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Κατερίνης και αποτέλεσαν μέρος του Χριστουγεννιάτικου εορταστικού σκηνικού του πάρκου, που μετά την πρόσφατη ουσιαστική αναβάθμισή του, φόρεσε τα γιορτινά του και μας προσκαλεί να ζήσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Άνοιξε το χριστουγεννιάτικο “Πάρκο των Χρωμάτων” στην Κατερίνη

Όπως σημείωσε κατά τα εγκαίνια της λειτουργίας του Πάρκου των Χρωμάτων, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης: «Σήμερα στην Κατερίνη γιορτάζουμε. Βάζουμε χρώμα στη ζωή μας. Σας ευχαριστώ θερμά, από τα βάθη της καρδιάς μου, που είστε εδώ, όλες και όλοι και ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά, προκειμένου σε αυτές τις δύσκολες περιόδους, να μπορέσουμε να γιορτάσουμε με αξιοπρέπεια. Και αυτό το πετυχαίνουμε, με τις ευχές της Εκκλησίας, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Γεωργίου, με την συμπαράσταση του Επιμελητηρίου Πιερίας και του προέδρου του Ηλία Χατζηχριστοδούλου, με την εξαιρετική συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, αλλά και με όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου, με το σύνολο των δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι στηρίζουν αυτή την αναπτυξιακή προσπάθεια».

Με το συγκριτικό πλεονέκτημα του φυσικού τοπίου, το 52 στρεμμάτων έκτασης, «πάρκο των χρωμάτων» στην Κατερίνη, χρωματίζεται από το πνεύμα των Χριστουγέννων και μεταμορφώνεται σε ένα μαγικό παραμύθι, σε μια χώρα χρωμάτων και θαυμάτων για μικρούς και μεγάλους, για πέντε συνεχόμενες εβδομάδες και ειδικότερα από τις 02 Δεκεμβρίου έως τις 06 Ιανουαρίου.
Άνοιξε το χριστουγεννιάτικο “Πάρκο των Χρωμάτων” στην Κατερίνη
Η ταυτότητα του «Πάρκου των Χρωμάτων»

36 Μουσικά σχήματα, νεανικές μπάντες, χορωδιακά σύνολα καθημερινά γεμίζουν με τους ήχους τους και διασκεδάζουν τους επισκέπτες.

Μάγοι, ταχυδακτυλουργοί, ζογκλέρ, ανιματέρ, ξυλοπόδαροι, ξωτικά, νεράιδες και ήρωες παραμυθιών σας μεταφέρουν σε φανταστικούς κόσμους.

Οι νεράιδες του μαγεμένου δάσους στροβιλίζονται μαζί σας στο παγοδρόμιο και διασκεδάζουν στο καρουζέλ και στ’ άλλα παιχνίδια του λούνα παρκ, στο «Πάρκο των Χρωμάτων».

Η υπαίθρια αγορά συμπληρώνει με γεύσεις, αρώματα, παραδοσιακά προϊόντα, στολίδια και παιχνίδια το χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

Πηγή Δήμος Κατερίνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος