Εγκαινιάζεται την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου το νέο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Καλαμαριάς

Array

Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας θα κόψουν μαζί την κορδέλα των εγκαινίων της λειτουργίας του νέου Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 11.30 το πρωί.

Αμέσως μετά την τελετή των εγκαινίων θα ακολουθήσει εκδήλωση για παιδιά μουσικό παιχνιδοθέαμα του «Κρουστόφωνου» με τίτλο «Καλαντίσματα & Καλικαντζαριές»
Η δεύτερη πολιτιστική στέγη του Δήμου βρίσκεται στην περιοχή της επέκτασης της πόλης, επί της οδού Α. Παπανδρέου 35 και θα στεγάσει υπηρεσίες πολιτισμού και παιδείας.

Το διώροφο σύγχρονο Πολιτιστικό Πολυλειτουργικό Κέντρο, φιλοξενεί στο ισόγειο χώρο, μια μεγάλη αίθουσα συγκέντρωσης στην οποία θα δίνονται παραστάσεις, ένα φουαγιέ και κυλικείο. Στους δυο ορόφους αναπτύσσονται δυο αίθουσες διδασκαλίας μουσικής, μια αίθουσα ζωγραφικής και εικαστικών τεχνών καθώς επίσης και βιβλιοθήκη με αναγνωστήριο.

Οι κύριοι χώροι του κτιρίου καλύπτουν επιφάνεια περίπου 800 τ.μ., ενώ στα δυο υπόγεια υπάρχει κλειστός χώρος στάθμευσης και βοηθητικοί χώροι.

Πηγή Δήμος Καλαμαριάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος