Ουρές στα διόδια από την επιστροφή των εκδρομέων

Το δρόμο της επιστροφής πήραν ήδη οι πρώτοι εκδρομείς του Πάσχα.
Στο οδικό δίκτυο, στους δρόμους που οδηγούν στη Θεσσαλονίκη
άρχισαν ήδη να παρατηρούνται τα πρώτα προβλήματα από την αυξημένη ροή αυτοκινήτων.
Στα διόδια Μαλγάρων παρατηρούνται ουρές στα ταμεία με αποτέλεσμα να ειναι μεγάλη η αναμονή.
Η κίνηση αυτή την ώρα (μεσημέρι) είναι αυξημένη ακόμη και στο ρεύμα εξόδου, καθώς όπως φαίνεται αρκετοί φεύγουν σήμερα από την πόλη για μια κοντινή εκδρομή.
Η εικόνα της έρημης πόλης που παρουσιάζει σήμερα η Θεσσαλονίκη δείχνει ότι έστω και την τελευταία στιγμή οι περισσότεροι την εγκατέλειψαν.
Την ίδια στιγμή, στο ίδιο ρεύμα εξόδου στα Μαλγάρα συνωστίζονται και διερχόμενοι ταξιδιώτες από τη νότια Ελλάδα που πήραν το δρόμο της επιστροφής.
Στα διόδια λειτουργεί ο μέγιστος αριθμός ταμείων, έξι στο ρεύμα εξόδου και 5 στο ρεύμα της εισόδου με κάθε λωρίδα να έχει αρκετά μεγάλες ουρές.
Η κίνηση αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο τις επόμενες ώρες και να κορυφωθεί αργά το απόγευμα.
Να υπενθυμίσουμε ότι έχει τεθεί ήδη σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών στο ρεύμα εισόδου. Το μέτρο άρχισε να εφαρμόζεται από τις 12 το μεσημέρι και θα ισχύσει ως τις 10 το βράδυ.

Και αυτό το Πάσχα δεν έλειψαν τα τροχαία.
Με αίμα βάφτηκε την Κυριακή του Πάσχα η άσφαλτος στη περιοχή της Λάρισας, καθώς μετά από σφοδρή σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στο δρόμο Ομορφοχωρίου – Αγιάς, ένας άνδρας έχασε την ζωή του και τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν .
Στην Ηλεία, στο χωριό Πέρσαινα, λίγη ώρα πριν την Ανάσταση σκοτώθηκε ένας 25χρονος όταν το φορτηγάκι που οδηγούσε, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε πάνω σε ένα μεγάλο δέντρο.

Όσοι επιλέξουν να ταξιδέψουν σήμερα Δευτέρα του Πάσχα χρειάζεται να δείξουν μεγάλη προσοχή καθώς προβλέπεται άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βόρεια τμήματα και βαθμιαία στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τα φαινόμενα στα ανατολικά ηπειρωτικά και το βορειοανατολικό Αιγαίο ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ από τις απογευματινές ώρες και από τα δυτικά βαθμιαία θα σταματήσουν.

Ρεπορτάζ: Νίκος Πιτσιακίδης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος