ΦΛΩΡΙΝΑ

Φλώρινα: Για εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη 38χρονος αλλοδαπός

Έναν 38χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών περιοχή της Φλώρινας συνέλαβαν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας. Κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του 38χρονου και κατασχέθηκαν τρία (3) νάυλον δέματα, που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους -2.892- γραμμαρίων, την οποία είχε εισάγει σε προγενέστερο

Φλώρινα: Θετικά τα αποτελέσματα από την υλοποίηση προγραμμάτων στα σχολεία

Στη σημαντικότητα υλοποίησης ερευνητικών, καλλιτεχνικών και όχι μόνο προγραμμάτων στις σχολικές μονάδες και κυρίως της ακριτικής Φλώρινας αναφέρθηκαν ο υποδιευθυντής του 1ου Λυκείου Φλώρινας κ. Παπαδόπουλος και οι μαθητές που βρέθηκαν φιλοξενούμενοι στην ΕΡΤ Φλώρινας με αφορμή την παρουσίαση έκθεσης εικαστικών και καλλιτεχνικών έργων των μαθητών στο πλαίσιο προγραμμάτων που υλοποιήθηκαν όλο το χρόνο στο σχολείο. Όπως είπε ο κ. Παπαδόπουλος μέσα από αυτά τα προγράμματα δίνεται η δυνατότητα στους

Φλώρινα: Εικαστική Έκθεση «Εγώ πρόσφυγας, εσύ πρόσφυγας, αυτός πρόσφυγας» από το Γυμνάσιο Αμμοχωρίου

Εικαστική έκθεση των μαθητών και μαθητριών του Γυμνασίου Αμμοχωρίου με τίτλο «Εγώ πρόσφυγας, εσύ πρόσφυγας, αυτός πρόσφυγας» διοργανώνει η Διεύθυνση του σχολείου την Τετάρτη 20 Απριλίου. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 18:30, στην Πινακοθήκη του ΦΣΦ Αριστοτέλης. Η Διάρκεια έκθεσης είναι από 20 έως 24 Απριλίου 2016.

Φλώρινα: Ημερίδα «Κυκλοφοριακή Αγωή-Οδική Ασφάλεια» από το Γυμνάσιο Αμυνταίου

Ημερίδα με θέμα «Κυκλοφοριακή Αγωγή – Οδική Ασφάλεια» διοργανώνει το Γυμνάσιο Αμυνταίου, στο πλαίσιο υλοποίησης Προγράμματος Αγωγής Υγείας. Η ημερίδα, που γίνεται με τη συνεργασία Τοπικών Φορέων, θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Αμυνταίου, την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016 στις 11.45 π. μ.

Φλώρινα: Σήμερα και αύριο η κινητή μονάδα μαστογραφίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στον Δήμο Πρεσπών

Τον Δήμο Πρεσπών θα επισκεφθεί η κινητή μονάδα μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής εταιρείας συνεχίζοντας το πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και έγκαιρης διάγνωσης. Η κινητή μονάδα θα βρίσκεται στο Περιφερειακό Ιατρείο Λευκώνα στις 20 και 21 Απριλίου προκειμένου να υποβληθούν σε δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο οι γυναίκες της περιοχής. Τα ραντεβού κλείνονται στο τηλέφωνο 23850-46284 από τις 9:00 το πρωί έως τη 1:00 μετά το μεσημέρι.

Φλώρινα: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων 8μηνων στον ΑΗΣ Μελίτης

Εκδόθηκαν τα αποτελέσματα από τη ΔΕΗ για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου του ΑΗΣ Μελίτης, που εδρεύει στο Νομό Φλώρινας. Εδώ μπορείτε να βρείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα:

Φλώρινα: Σύλληψη 36χρονου για κλοπή στο Αμύνταιο

Ένας 36χρονος ημεδαπός, για κλοπή συνελήφθη στο Αμύνταιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου Φλώρινας. Ο προαναφερόμενος σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, αφαίρεσε από υποσταθμό εταιρείας κινητής τηλεφωνίας μία (1) μπαταρία, χρηματικής αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ. Μετά από ενδελεχή έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων, η μπαταρία βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη σε χώρο πλησίον της οικίας του 36χρονου στον Αετό Φλώρινας. Ανωτέρω μπαταρία αφού κατασχέθηκε, αποδόθηκε στην συνέχεια σε υπεύθυνο συνεργάτη της εταιρείας κινητής

Φλώρινα: Για άσκοπους πυροβολισμούς συνελήφθη 81χρονος στην Φλώρινα

Για άσκοπους πυροβολισμούς συνελήφθη ένας 81χρονος ημεδαπός, σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας. Ο προαναφερόμενος προέβη σε άσκοπους πυροβολισμούς στον αέρα, σε περιοχή της Φλώρινας, με την κυνηγετική του καραμπίνα, την οποία κατείχε νόμιμα.Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μία (1) κυνηγετική καραμπίνα, σαράντα ένα ( 41) φυσίγγια και τέσσερις (4) κάλυκες, ενώ ανακλήθηκε και η άδεια κατοχής της ανωτέρω κυνηγετικής καραμπίνας.

Φλώρινα: Πολλά και σημαντικά τα προβλήματα του ΤΕΙ στην Φλώρινα

Τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλο επισκέφθηκαν στο γραφείο του ο πρόεδρος του συλλόγου φοιτητών ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας-Παράρτημα Φλώρινας, Αλέξης-Δημήτρης Γερόπουλος και ο γραμματέας της ΔΑΠ ΝΔΦΚ Θεοφίλου Θεόφιλος. Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση θεμάτων που αφορούν στο ίδρυμα και τους φοιτητές και την εξεύρεση λύσεων για την ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών . Συγκεκριμένα, συζητήθηκε το θέμα της μείωσης του εισιτηρίου της μετακίνησης των φοιτητών, τα προβλήματα που υφίστανται στις

Φλώρινα: Για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών συνελήφθη αλλοδαπός στην Κρυσταλλοπηγή

Έναν 38χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για μεταφορά δυο (2) μη νόμιμων μεταναστών συνέλαβαν στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας.