Γεύσεις (Απόκριες)

Συνταγές με γραβιέρα Νάξου για finger food της Τυρινής

Συνταγές για την Εβδομάδα της Τυρινής με το πιο αναγνωρισμένο τυρί της Νάξου, τη γραβιέρα της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, από τον executive chef Στέλιο Κορρέ. "Φλογέρα του τσοπάνη", "Μιλφέιγ λαχανικών με γραβιέρα", "Μπρουσκέτα γραβιέρας"...

Γλειφιτζούρια χρωματιστά

Ιδανικό κέρασμα για τα παιδικά αποκριάτικα πάρτι είναι τα γλειφιτζούρια. Αν μάλιστα είναι handmade, τότε είμαστε και σίγουροι για το τι τρώνε τα καμάρια μας. Τη συνταγή για τα χρωματιστά γλειφιτζούρια μάς δίνει ο αρχιμάγειρας Κωνσταντίνος...

Finger food με τυριά και αλλαντικά: Η ιδανική πρόταση για τα αποκριάτικα πάρτι

Ένα υπέροχο πιάτο φρούτων με τυριά και αλλαντικά, ιδανικό finger food για τα αποκριάτικα πάρτι μας, ετοιμάζει για τη "Ραδιοτηλεόραση" o Κωσταντίνος Μουζάκης, διευθυντής Γαστρονομίας και υπεύθυνος Δράσεων Επισιτισμού στις Μόνιμες Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της...

Κάτι για τσιμπολόγημα: Κολοκυθοκεφτέδες με σος blue cheese

Η συνταγή συνδυάζει την ιδιαίτερη γεύση του blue cheese με τα αρώματα των ελληνικών ζαρζαβατικών. Η συνταγή είναι του chef de Cuisine, Κωνσταντίνου Κωβαίου.   Υλικά  Για τους κεφτέδες  500 γραμμ. κολοκύθια 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 αυγά ...

Για τα πάρτι φτιάχνουμε κεφτεδάκια κοτόπουλου με ντιπ γιαουρτιού

Ό,τι πρέπει για finger food για τα αποκριάτικα πάρτι. Νόστιμη συνταγή, με απλά υλικά που υπάρχουν σε κάθε κουζίνα. Ο Κωνσταντίνος Κωβαίος, μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος και της Παγκόσμιας Ένωσης Αρχιμαγείρων, ετοιμάζει κεφτεδάκια κοτόπουλου...