Η μάχη του ασφαλιστικού μεταφέρεται στην Ολομέλεια της Βουλής, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση με πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού. Η αντιπολίτευση προειδοποιεί το Μαξίμου για «σκληρό ροκ».


Η συζήτηση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 6.30 το απόγευμα και αναμένεται με ενδιαφέρον, ιδίως μετά την ανάδειξη νέου αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία, ο οποίος αναμένεται να λάβει ξεκάθαρη θέση επί του κρίσιμου ζητήματος της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης.

Κύκλοι του Μαξίμου τονίζουν ότι «θα μιλήσουμε για την κατάσταση των ταμείων και ποιος ευθύνεται. Για το ποιοι έκοψαν 11 συνεχόμενες φορές τις συντάξεις και ποιοι προσπαθούν να τις διασφαλίσουν. Για το ποιοι διαπραγματεύονται και ποιοι επενδύουν στην αδιαλλαξία των δανειστών».
Οι ίδιες κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι «θα υπογραμμίσουμε την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει με διάλογο και με προστασία των πιο αδύναμων».
Το Μαξίμου αν και χαρακτηρίζει εντελώς ανύπαρκτες τις προτάσεις της αντιπολίτευσης εν τούτοις δηλώνει πως θα της περιμένει, όπως σημειώνει με ενδιαφέρον.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ1
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ: Βελτιωτικές παρεμβάσεις για το ασφαλιστικό -Ειδική μέριμνα για άνεργους επαγγελματίες (vid)

Μοιράσου το άρθρο: