Στο Δ.Σ της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) εκλέχτηκε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης κ.Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ κατά την διάρκεια των αρχαιρεσιών για την εκλογή νέων οργάνων Διοίκησης της ΕΣΕΕ, που πραγματοποιήθηκαν στις 6 Δεκεμβρίου.

Ο κ.Χατζημιχαήλ κατέκτησε την ένατη (9η) έδρα του Συνδυασμού «Ενωμένο Ελληνικό Εμπόριο» με επικεφαλής τον κ. Βασίλη Κορκίδη από τις είκοσι που κατάφερε να εξασφαλίσει ο συνδυασμός επί συνόλου 25 εδρών και συγκέντρωσε περίπου το 55% των ψήφων των εκλεκτόρων των Ομοσπονδιών της ελληνικής επικράτειας.

«Είναι μεγάλη επιτυχία τόσο δική μου όσο και του συνόλου των συνεργατών μου στην Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης ,καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της ΕΣΕΕ εκλέγεται άνθρωπος από την Θράκη,» δήλωσε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης κ.Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ,υπογραμμίζοντας πως «η συμμετοχή στα κέντρα επηρεασμού των αποφάσεων και η καθημερινή τριβή τόσο με τα σχετικά υπουργεία και τις ειδικές γραμματείες όσο και την ίδια την ΕΣΕΕ, αποτελεί πολύ σημαντικό βήμα για εμάς.»

ΕΡΤ Ορεστιάδας
Σύνταξη:Όλγα Ορφανίδου

Μοιράσου το άρθρο: