Μεγάλη αντιπολεμική συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Τέταρτη στις 7.00 μ.μ. στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς. Αγροτικοί σύλλογοι και φορείς απευθύνουν κάλεσμα στους Χανιώτες για συμμετοχή στη συγκέντρωση απαιτώντας Καμιά στήριξη της κυβέρνησης στις δολοφονικές ιμπεριαλιστικές επιχειρήσεις ενάντια στο λαό της Συρίας.
Να κλείσει ΤΩΡΑ η βάση της Σούδας και όλες οι ξένες στρατιωτικές βάσεις και στρατηγεία.
Καμιά συμμετοχή στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις – Επιστροφή όλων των στρατιωτικών από τις ευρω-ΝΑΤΟικές αποστολές στο εξωτερικό.
Καμιά αλλαγή των συνόρων και των συνθηκών που τα καθορίζουν.
Αποδέσμευση από ΕΕ – ΝΑΤΟ
Δίνουμε το χέρι μας στο λαό της Συρίας! Να σταματήσει τώρα το μακελειό!»

Aγροτικός Σύλλογος Κολυμβαρίου

Καλούμε του αγρότες και όλους τους εργαζόμενους της περιοχής μας σε μεγάλη αντιπολεμική συγκέντρωση που διοργανώνουν μαζική φορείς και πρωτοβάθμια σωματεία την Τέταρτη στις 7.00 μμ. στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς. Να καταδικάσουμε μαζικά την ιμπεριαλιστική επέμβαση στη ΣΥΡΙΑ το συνεχιζόμενο αιματοκύλισμα ενός πολύπαθου λάου που οι αγωγοί φυσικού αερίου και πετρελαίου πρέπει να περάσουν μέσα από τη χωρά τους .Να καταδικάσουμε τη στάση της κυβερνώσης που δίνοντας γη και ύδωρ στους Νατοϊκούς εγκληματίες έχει μετατρέψει τη χωρά σε ορμητήριο με επικίνδυνες συνέπιες και για το λαό μας.
Χρειάζεται ξεσηκωμός για να βροντοφωνάξουμε:
Καμιά εμπλοκή της Ελλάδας στις πολεμικές επεμβάσεις – καμία διευκόλυνση από τις ΝΑΤΟικές βάσεις και τα στρατηγεία που είναι στην χώρα μας.
Να επιστρέψουν άμεσα οι Έλληνες στρατιώτες από αποστολές εκτός συνόρων
Αλληλεγγύη και φιλία με τους λαούς της περιοχής

Aγροτικός Σύλλογος Πρώην Δήμου Αρμένων

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 7μμ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Έξω η Ελλάδα από τον πόλεμο!
Να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας που είναι και μαγνήτης απαντητικού χτυπήματος από τους ανταγωνιστές.
ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ ματώνουν τους λαούς
Η πολιτική που ξεκληρίζει τους αγρότες και η συμμετοχή στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο εξυπηρετεί τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας.
Όλοι στον οργανωμένο αγώνα μέσα από τους Συλλόγους μας για να βάλουμε εμπόδια σε αυτή την πολιτική.

Μοιράσου το άρθρο: