Την ικανοποίησή του για την άμεση ανταπόκριση Πολιτείας και Στρατού στην προσπάθεια αποκατάστασης των μεγάλων καταστροφών που προκάλεσε η θεομηνία που έπληξε πολλές περιοχές του Νομού τον περασμένο Φεβρουάριο, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Χανίων ο Αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Βουλγαράκης.

Τα έργα είναι μεσοπρόθεσμα –προκειμένου να αποκατασταθεί σε ικανοποιητικό βαθμό η προσβασιμότητα στις περιοχές που επλήγησαν- και μακροπρόθεσμα, ώστε να υπάρξουν σωστές, ολοκληρωμένες παρεμβάσεις στα πολλά και επικίνδυνα σημεία κυρίως του επαρχιακού οδικού δικτύου, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Βουλγαράκης.

Στο μεταξύ την Τρίτη του Πάσχα θα ξεκινήσει η διαδικασία λυσίματος της στρατιωτικής γέφυρας “Μπέλει” από τον Πλατανιά και η τοποθέτηση της στον Αλικιανό στη θέση “Μέσα Βλάτος” 300 μέτρα από το σημείο της πεσμένης ιστορικής γέφυρας.

Επίσης την Μεγάλη Τετάρτη αναμένεται να ξεκινήσει η εκσκαφή στα πρανή του Κερίτη στον Αλικιανό για την κατασκευή των βάθρων πάνω στα οποία θα τοποθετηθεί η στρατιωτική γέφυρα.

Ακούστε τη συνέντευξη του Αντιπεριφερειάρχη στην ΕΡΤ Χανίων:

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου / Ηλεκτρονική Επεξεργασία: Βάιος Χειμώνας

 

Μοιράσου το άρθρο: