Έντεκα από τους δώδεκα αποφοίτους του Εσπερινού Γενικού Λυκείου Χανίων, κατάφεραν να εισαχθούν σε Πανεπιστημιακές σχολές της επιλογής τους και να σχεδιάζουν τις ζωές τους σε νέα βάση, αφού ολοκλήρωσαν την φοίτησή τους στο συγκεκριμένο σχολείο.

Σήμερα στο στούντιο της ΕΡΤ Χανίων, βρέθηκαν η διευθύντρια του Εσπερινού ΓΕΛ Χανίων, Ευαγγελία Σαρρή και οι, φοιτητές πλέον, Δήμητρα Μπικουβάρη και Μιχάλης Αλεξάκης.
Η Δήμητρα Μπικουβάρη κατάφερε να εισαχθεί στην σχολή Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης και ο Μιχάλης Αλεξάκης στο Ιστορικό Αρχαιολογικό του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Οι νέοι, ενήλικες και εργαζόμενοι, φοιτητές μίλησαν με συγκίνηση για τις σημαντικές στιγμές και τις εμπειρίες που αποκόμισαν από τη φοίτησή τους στο Εσπερινό ΓΕΛ. Για τους ιδιαίτερους δεσμούς που ανάπτυξαν με τους συμμαθητές τους, αλλά και για την μεγάλη υποστήριξη και βοήθεια που δέχτηκαν από τους εκπαιδευτικούς του συγκεκριμένου σχολείου.
Η κ. Σαρρή εξήγησε ότι από φέτος οι εγγραφές στο Εσπερινό ΓΕΛ γίνονται ηλεκτρονικά και οι υποψήφιοι κάνουν χρήση των κωδικών του taxisnet για την εγγραφή τους. Όσοι δεν μπορούν να κάνουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους, μπορούν να απευθύνονται καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες, 7:00 -10.00 μ.μ., στο Εσπερινό ΓΕΛ, όπου μπορούν να εξυπηρετηθούν από τους εκπαιδευτικούς. Μία ακόμη αλλαγή , όπως εξήγησε η κ. Σαρρή, είναι ότι από φέτος η φοίτηση στο Εσπερινό ΓΕΛ θα είναι τριετής και όχι τετραετής, όπως ίσχυε μέχρι την προηγούμενη σχολική χρονιά.

Πληροφορίες:
Εσπερινό Γενικό Λύκειο Χανίων
Εμμ. Μουντάκη 1 Αμπεριά
Τηλ.: 28210 43770 (καθημερινά 7:00 -10.00 μ.μ.)

Ακούστε τη συζήτηση:

Μοιράσου το άρθρο: