Η Μονάδα Συμβουλευτικής Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ , ο Δήμος Χανίων και το ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ σας προσκαλούν, την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 και ώρες 11:00-18:30 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (Ακτή Ενώσεως και Πλατεία Κατεχάκη στο Παλιό Λιμάνι Χανίων), στην ημερίδα με θέμα «ΑΛΚΟΟΛ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ».

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν ομιλητές από το ΚΕΘΕΑ, το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Κρήτης, το Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης, , τον ΟΚΑΝΑ, την Μονάδα Απεξάρτησης Αλκοολικών του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής, το Ε.Κ.Α.Β., την Τροχαία, την Πυροσβεστική, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων και το Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Συντονιστής της ημερίδας θα είναι ο δημοσιογράφος και μέλος του Δ.Σ. ΚΕΘΕΑ Νίκος Κωνσταντάρας.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Στα στούντιο της ΕΡΤ Χανίων βρέθηκαν σήμερα οι μητέρες, μέλη του χανιώτικου Συλλόγου «Οικογένεια», που συμπορεύεται και στηρίζει τις προσπάθειες του παραρτήματος . Οι κυρίες, Δέσποινα Διακάκη, πρόεδρος, Γεωργία Ροζάκη γραμματέας και Φωτεινή Ναζίρη, νομικός, μέλος του Συλλόγου, μίλησαν για τη σημασία της ημερίδας και το σοβαρό πρόβλημα της εξάρτησης από το αλκοόλ, που στην Κρήτη, όπως ανέφεραν, τείνει να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Παράλληλα αναφέρθηκαν στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες των εξαρτημένων ανθρώπων και στα Χανιά, αλλά και στο σημαντικό έργο που επιτελεί στο νομό το παράρτημα του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη, γιατί όπως ειπώθηκε «κανένας δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τις εξαρτήσεις μόνος του».
Ακούστε τη συζήτηση:

Μοιράσου το άρθρο: