Περιοδεία σε πληγείσες περιοχές από τις καταστροφικές πλημμύρες στον νομό Χανίων, πραγματοποίησαν τη Δευτέρα, κλιμάκια της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Συγκεκριμένα, κλιμάκιο με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πλατανιά Ανθούση Δημήτρη, πραγματοποίησε περιοδεία στα Μεσκλά και τον Αλικιανό, ενώ κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κισσάμου με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Φραγκιουδάκη, πραγματοποίησε περιοδεία στην Ποταμίδα.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση τα κλιμάκια και οι επικεφαλής τους, συζήτησαν με κατοίκους των περιοχών αυτών τα τεράστια προβλήματα από τις πλημμύρες, την επικινδυνότητα της κατάστασης, καθώς και την παντελή έλλειψη αντιπλημμυρικού σχεδιασμού από πλευράς τοπικής – περιφερειακής διοίκησης και κυβέρνησης.

Αναδείχτηκαν, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, για άλλη μια φορά οι εγκληματικές ελλείψεις σε πρόληψη και σχεδιασμό αντιμετώπισης ακραίων καιρικών φαινομένων από πλευράς τοπικής – περιφερειακής διοίκησης και κυβέρνησης, καθώς πολλοί επαρχιακοί και αγροτικοί δρόμοι παραμένουν ακόμα κλειστοί, ενώ πολλά χωριά είναι αποκλεισμένα. Στη συνέχεια, το κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» παρευρέθηκε και παρακολούθησε την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κισσάμου με θέμα την αντιμετώπιση των ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Το Δημοτικό Συμβούλιο παρακολούθησαν πλήθος κατοίκων και φορέων της περιοχής.

Μοιράσου το άρθρο: