Εξιχνιάστηκαν το μεσημέρι της Τρίτης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας σε συνεργασία με την Ο.Π.Κ.Ε και  αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ,  14 περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων -12 τετελεσμένες και 2 απόπειρες- που διαπράχθηκαν σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου  Ηρακλείου.

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί ηλικίας 21 και 24 ετών κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα από την έρευνα προέκυψε ότι από τον Μάρτιο του 2018 έως και την 15.01.2019, είχαν διαπράξει τις =κλοπές – διαρρήξεις.

Συγκεκριμένα, αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 29.398 ευρώ, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα, των οποίων η αξία ξεπερνά το χρηματικό ποσό των 12.600 ευρώ.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στα σπίτια τους, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν,  δύο ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Μοιράσου το άρθρο: