Κάθειρξη 15 ετών, επέβαλε χθες σε δεύτερο βαθμό το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου στον 55χρονο ο οποίος κατηγορούνταν για τον βιασμός της 8χρονης εγγονής του την παραμονή Χριστουγέννων του 2014.

Πρωτόδικα, στον 55χρονο είχε επιβληθεί 25ετής ποινή, έχοντας κριθεί ένοχος για τα κατ’ εξακολούθηση κακουργήματα του βιασμού, της αποπλάνησης παιδιού που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και της ασέλγειας μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση.

Ο 51χρονος Ρουμάνος, ο οποίος διέμενε μόνιμα στη Νεάπολη Λασιθίου, πήγε στο σπίτι της κόρης του, στο Αρκαλοχώρι, για να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο σπίτι βίασε δύο φορές την 8χρονη εγγονή του την ώρα μάλιστα που η κόρη και ο γαμπρός του βρίσκονταν στο διπλανό δωμάτιο χωρίς να αντιληφθούν τίποτα, ενώ αποπειράθηκε και τρίτη φορά να έρθει σε επαφή με το κοριτσάκι. Μετά την αναχώρηση του 55χρονου η 8χρονη εξομολογήθηκε στη μητέρα της θα όσα είχε ζήσει τις δύο φρικιαστικές ημέρες. Ο πατέρας της 8χρονης κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και ο 55χρονος συνελήφθη. Όταν συνελήφθη, ο 55χρονος όχι μόνο ομολόγησε την πράξη του, αλλά και περιέγραψε με φοβερό κυνισμό όλες τις λεπτομέρειες στους αστυνομικούς.

Μοιράσου το άρθρο: