Αγανακτισμένοι είναι πλέον οι εκπαιδευτές οδήγησης και στο νομό Ρεθύμνου, που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, περιμένοντας το υπουργείο να νομοθετήσει οριστικά για τον τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων υποψηφίων οδηγών και την λύση του ζητήματος με τους εξεταστές, που απέχουν εδώ και μήνες.
Φυσικά, σε όλη αυτή την περίοδο της αναμονής, εξετάσεις δεν γίνονται και διπλώματα, όλων των ειδών, δεν εκδίδονται. Χιλιάδες άνθρωποι σε όλη τη χώρα παραμένουν στον αέρα, είτε πρόκειται για ιδιώτες οδηγούς είτε για επαγγελματίες, που θέλουν να αποκτήσουν το δίπλωμα τους και για επαγγελματικούς λόγους.
Την περασμένη εβδομάδα , οι εκπαιδευτές οδήγησης απέκλεισαν μέχρι τις 10 π.μ. το μηχανολογικό, όπως έχουν αποφασίσει να κάνουν κάθε εβδομάδα σε ένδειξη διαμαρτυρίας και το επόμενο διάστημα προτίθενται να κορυφώσουν τις κινητοποιήσεις τους.
Στο μεταξύ, τις προηγούμενες ημέρες οι εκπαιδευτές της «Ακαδημίας Οδήγησης» και της «Αυτοκίνησης» κατέθεσαν προσωρινά τις πινακίδες των βαρέων εκπαιδευτικών οχημάτων τους, του φορτηγού και του λεωφορείου, τα οποία έχουν μείνει αχρησιμοποίητα για μήνες λόγω της αδυναμίας εξετάσεων και έκδοσης διπλωμάτων.

Μοιράσου το άρθρο: