Με μεγάλη συμμετοχή και ανταπόκριση συνεχίζεται η υποβολή συμμετοχών στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας που προκήρυξε ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων με θέμα «Κυριακή Γιορτή και Σχόλη». Ο Σύλλογος, με αφορμή την επιχειρούμενη κατάργηση της Κυριακής αργίας, καλεί τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό να αναδείξουν την σημασία της Κυριακάτικης αργίας στις ζωές μας και να «αποτυπώσουν» με την δική τους ευαισθησία Κυριακάτικες στιγμές και εικόνες.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου η Κυριακάτικη αργία κατακτήθηκε από το 1910, μετά από αγώνες εργαζομένων και μικρών εμποροεπαγγελματιών .

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. Στον διαγωνισμό μπορεί να πάρει μέρος κάθε Έλληνας, ερασιτέχνης ή επαγγελματίας φωτογράφος, ή σπουδαστής σχολής φωτογραφίας, που ζει στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, καθώς και κάθε αλλοδαπός που κατοικεί μόνιμα στην Ελλάδα.

2. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να υποβάλλει μέχρι δύο (2) φωτογραφίες, έγχρωμες ή ασπρόμαυρες.

3. Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι σε ψηφιακή μορφή (αρχείο jpg), με όνομα αρχείου το ονοματεπώνυμο του φωτογράφου και τον αύξοντα αριθμό από 01 έως 02 (για παράδειγμα eponimo_onoma_01.jpg).

4. Η μικρή πλευρά της φωτογραφίας πρέπει να έχει ελάχιστη διάσταση 1500 pixel στα 300dpi .

5. Επί της φωτογραφίας δεν πρέπει να είναι ενσωματωμένο κανένα άλλο στοιχείο ( όνομα , ημερομηνία κλπ).

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Κάθε φωτογράφος θα πρέπει να υποβάλλει τις φωτογραφίες του μέχρι και το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ Οι φωτογραφίες θα αποστέλλονται ψηφιακά στο mail [email protected] και θα συνοδεύονται με μικρό κείμενο που αφορά τις φωτογραφίες (μέχρι τρεις σειρές) και με στοιχεία του διαγωνιζόμενου. Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο , email . (Τηλέφωνο προαιρετικά) .

Τυχόν απορίες και διευκρινήσεις στο τηλέφωνο του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, 2821 043028 ώρες 9:30πμ – 12:30μμ εργάσιμες μέρες και κ. Νίκος Καμπιανάκης 6977619101 18:00-20:00 μμ

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

1ο: Δύο διανυκτερεύσεις για δύο άτομα σε γνωστό ξενοδοχείο της Σαντορίνης με πληρωμένα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

2ο. Δύο διανυκτερεύσεις για δύο άτομα στη «Nektarios Villa», στο Μάλεμε Χανίων με πληρωμένα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δύο μέρες αυτοκίνητο.

3ο. Δύο διανυκτερεύσεις για δύο άτομα στα Μάλια Ηρακλείου στα Olympus Studios, με πληρωμένα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δύο μέρες αυτοκίνητο.

Μοιράσου το άρθρο: