Το Ρέθυμνο έχει δεχτεί σοβαρές συνέπειες από το κύμα κακοκαιρίας, δήλωσε στην ΕΡΤ Χανίων η Αντιπεριφερειάρχης Μαίρη Λιονή, η οποία αναφέρθηκε στις άμεσες παρεμβάσεις σε επίπεδο αποκατάστασης του οδικού δικτύου, αλλά και στην προετοιμασία της Αντιπεριφέρειας προκειμένου στην αυριανή επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αραχωβίτη, να κατατεθεί ο πρώτος φάκελος που θα αποτυπώνει τις ανάγκες και άμεσες προτεραιότητες.

Παράλληλα, η  Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης ενημερώνει τους πολίτες ότι εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα σε πολλά σημεία των επαρχιακών οδών και πρέπει οι οδηγοί να δείχνουν την απαραίτητη προσοχή.

Το τμήμα της Ε.Ο. 3, μετά το κέντρο «Θυμέλη» και μέχρι τη δεύτερη διακλάδωση για «Σωματά» (Υστερομινωικό Νεκροταφείο Αρμένων), εξακολουθεί να παραμένει κλειστό και έχουν ξεκινήσει οι εργασίες αποκατάστασης. Η κυκλοφορία προτείνεται να πραγματοποιείται, είτε από την δημοτική οδό που διέρχεται μέσα από τον οικισμό Γάλλου-Σωματά ή είτε από την επαρχιακή οδό Ατσιπόπουλο-Άγιος Ανδρέας-Άνω Βαλσαμόνερο-Κάστελλος.

Η Ε.Ο. 14 «Ρέθυμνο-Αγία Ειρήνη-Ρουσσοσπίτι» εξακολουθεί να παραμένει κλειστή.

Η Ε. Ο. 25 «Πέραμα-Πάνορμο» κυκλοφορείτε με προσοχή.

Η Ε.Ο. 6 από παλαιά Εθνική οδό μέχρι Καλονύχτη η κυκλοφορία γίνεται γίμε μεγάλη προσοχή, διότι τμήμα της λειτουργεί με ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Η Ε.Ο. 1 προς Επισκοπή-Μυριοκέφαλα έχει δοθεί σε κυκλοφορία.

Ο δρόμος για το Κουρταλιώτικο φαράγγι παραμένει κλειστός και η κυκλοφορία γίνεται από το φαράγγι Κοτσιφού.

Ο δρόμος Παλαίλημνος-Σαϊτούρες είναι ανοιχτός.

Ακούστε τη συνέντευξη της κ. Λιονή στην ΕΡΤ Χανίων:

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου / Ηλεκτρονική Επεξεργασία: Γιώργος Βλαζάκης

Μοιράσου το άρθρο: