Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκαν στην Κρήτη τα 4 μέλη της οικογένειας που έχασαν τη ζωή τους στα λασπόνερα του Γεροποτάμου. Η επόμενη μέρα της τραγωδίας φέρνει στο προσκήνιο τον θανάσιμο κίνδυνο που κρύβουν σημεία-παγίδες στο επαρχιακό οδικό δίκτυο πολλών περιοχών της χώρας.

Συγγενείς και φίλοι είπαν χθες το τελευταίο αντίο στην οικογένεια του Κώστα Γιαννακάκη και της συζύγου του Ροδούλας Τσαγκαράκη, γονείς ενός βρέφους 6 μηνών, που έχασαν τη ζωή τους με τραγικό τρόπο όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής από τα ορμητικά νερά στην περιοχή της Μεσσαράς, γιατί ένας επικίνδυνος δρόμος τον οποίο διέσχιζε ερμητικός χείμαρρος, ήταν ανοιχτός στην κυκλοφορία

Στις Αρχάνες έγινε χθες το πρωί η κηδεία της αδελφής της 30χρονης, Μαριλένας Τσαγκαράκη και της μητέρας τους Μαρίας Χατζηπάνου, που επίσης επέβαιναν στο αυτοκίνητο.

Στην Κνωσό, το 2005, είχε πνιγεί μία νεαρή γυναίκα στην προσπάθειά της να διασχίσει το υπερχειλισμένο ποτάμι. Το γεφυράκι που υπάρχει σήμερα, φτιάχτηκε αμέσως μετά.

 

Μοιράσου το άρθρο: