Με συμμετοχή ρεκόρ πάνω από 4000 εγγεγραμμένων δρομέων, ανδρών και γυναικών, όλων των ηλικιών, από όλη την Κρήτη και το εξωτερικό και με σημαντικές επιδόσεις, πραγματοποιήθηκε χθες ο 4ος Μαραθώνιος Κρήτης.

Στους άνδρες, πρώτος έκοψε το νήμα του 4ου Μαραθωνίου Κρήτης (42.195 χλμ.) ο νικητής των δύο πρώτων διοργανώσεων,  ο Μανώλης  Σηφάκης με χρόνο 2 ώρες, 44 λεπτά και 08 δευτερόλεπτα!

Στον Μαραθώνιο αλλά και στον τελικό βόλεϊ ανδρών των ομάδων ΠΑΟΚ-Ηρακλή που έγινε στην Ιεράπετρα παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης κάνοντας αντίστοιχα βραβεύσεις στους νικητές.

Ο Μαραθώνιος ήταν αφιερωμένος στην μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου Ειρηναίου. «Είναι μια μεγάλη συνδιοργάνωση θεσμός για τα Χανιά, μια γιορτή του Αθλητισμού, του Πολιτισμού που συμμετέχουν χιλιάδες αθλητές και κόσμου και γίνεται στην μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτη μας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης. Παράλληλα πρόσθεσε, ότι, η Περιφέρεια συνεργάζεται με όλους τους φορείς και ενισχύει κάθε πρωτοβουλία και δράση που αναδεικνύει και προβάλει το Αθλητισμό, το ευ αγωνίζεσθαι, τον Πολιτισμό, την Κρήτη.

Το άλλο αθλητικό γεγονός, το Final Four βόλεϊ ανδρών Ελλάδας οργανώθηκε με επιτυχία στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στην Ιεράπετρα με οργανωτές τον Δήμο Ιεράπετρας και την ομοσπονδία βόλεϊ, ενώ στην σημαντικότητα της μεγάλης διοργάνωσης αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, δίδοντας συγχαρητήρια στους οργανωτές ,στο Δήμο Ιεράπετρας ,στην ομοσπονδία, όπως και στους αθλητές και όλους τους συμμετέχοντες. Στο γεγονός της μεγάλης διοργάνωσης αναφέρθηκε επίσης ο Δήμαρχος Θεοδόσης Καλατζάκης και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος.

Μοιράσου το άρθρο: