Άκαρπη και η σημερινή συνάντηση στην Επιθεώρηση Εργασίας μεταξύ των εργαζομένων και της βιομηχανίας Κιολεϊδης ΑΒΕΕ, που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, διεκδικώντας δεδουλευμένα από το 2013,2014 και το 2015.

Σήμερα το πρωί συγκεντρώθηκαν έξω από την Επιθεώρηση Εργασίας και έδωσαν συνέντευξη Τύπου ενώ προηγουμένως είχαν ενημερώσει τον Εισαγγελέα Βόλου αλλά και την Τράπεζα Πειραιώς για την πρακτική του κ. Κιολείδη να πληρώνει τους εργαζόμενους που δεν κάνουν επίσχεση και να μην αποδίδει τα οφειλόμενα σε όλους.

«Είμαστε εδώ γιατί δεν μας πληρώνει. Μας ανάγκασε και πλέον και εμείς θα διεκδικήσουμε τα οφειλόμενα νομικά» δήλωσαν εργαζόμενη στην ΕΡΤ Βόλου. Κατά την διάρκεια της τριμερούς συνάντησης η εκπρόσωπος της εταιρείας μέσω υπομνήματος που κατέθεσε, δεν δεσμευόταν για την άμεση καταβολή, έστω και μέρους των οφειλομένων αποδοχών, επικαλούμενη για πολλοστή φορά έλλειψη παραγγελιών, ενώ το μόνο που ανέφερε ότι «εγγυάται τις οφειλόμενες αποδοχές από χρήματα που οφείλει ο ΟΣΕ στην εταιρεία ΚΙΟΛΕΪΔΗΣ», και για τα οποία υπάρχει δικαστική διαμάχη μεταξύ του ΟΣΕ και της εταιρείας ΚΙΟΛΕΪΔΗΣ.

Εργαζόμενοι, που πήραν το λόγο, παρουσίασαν με παραδείγματα «την αναξιοπιστία των λόγων και πράξεων της εταιρείας και την τακτική που ακολουθεί, ώστε να μην υλοποιεί συμφωνίες τις οποίες η ίδια υπογράφει».

 

Μοιράσου το άρθρο: