H Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων αποτέλεσε σταθμό ενημέρωσης Αμερικανών δημοσιογράφων για την παρασκευή της φέτας.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος προώθησης της φέτας που υλοποιεί ο ΕΛΓΟ Δήμητρα, δίνοντας την ευκαιρία στους δημοσιογράφους να δουν από κοντά την παραδοσιακή τυροκόμιση της φέτας καθώς και άλλων Ελληνικών τυριών και να ενημερωθούν για την διατροφική τους αξία.
Παράλληλα γεύτηκαν τα προϊόντα της Σχολής και συζήτησαν με το προσωπικό και τους σπουδαστές.

Μοιράσου το άρθρο: