H Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων αποτέλεσε σταθμό ενημέρωσης Αμερικανών δημοσιογράφων για την παρασκευή της φέτας.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος προώθησης της φέτας που υλοποιεί ο ΕΛΓΟ Δήμητρα, δίνοντας την ευκαιρία στους δημοσιογράφους να δουν από κοντά την παραδοσιακή τυροκόμιση της φέτας καθώς και άλλων Ελληνικών τυριών και να ενημερωθούν για την διατροφική τους αξία.
Παράλληλα γεύτηκαν τα προϊόντα της Σχολής και συζήτησαν με το προσωπικό και τους σπουδαστές.
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος