– Επιδρομή στην Πέτρα Ζαγορίου Ιωαννίνων από ομάδα αγνώστων που στη διάρκεια της νύχτας καλυπτόμενοι από το σκοτάδι και τον άγριο καιρό, διέρρηξαν την εκκλησία, το ιατρείο, το κοινοτικό γραφείο το πνευματικό κέντρο και τουλάχιστον 6 σπίτια. Το παράδοξο είναι ότι δεν φαίνεται να έχουν αφαιρέσει κάτι ενώ είναι εμφανές ότι έψαχναν κάτι τιμαλφές για να πάρουν μαζί τους. Στο χωριό βρίσκεται κλιμάκιο της αστυνομίας που κάνει τη σχετική έρευνα υπό την καθοδήγηση των λίγων κατοίκων που φυσικά είναι ανήσυχοι για το παράδοξο περιστατικό.

-Στα Γιάννενα η Αστυνομία συνέλαβε 3μελή ομάδα που προσποιούμενοι εκπροσώπους ετήσιου επαγγελματικού οδηγού εισέπρατταν από επιχειρηματίες συνδρομή ανανέωσης της διαφημιστικής καταχώρησης. Οι δράστες -2 άνδρες και μια γυναίκα- εξαπάτησαν με τον τρόπο αυτό τουλάχιστον 10 επιχειρηματίες αν και εκτιμάται ότι ο αριθμός των ατόμων που έχουν πέσει θύματα είναι πολύ μεγαλύτερος.
– Ληστεία με τη μέθοδο του ριφιφί πραγματοποίησαν άγνωστοι σε κοσμηματοπωλείο επί της οδού Ζωσιμάδων στα Γιάννενα. Οι δράστες άνοιξαν τρύπα από διπλανό ακατοίκητο διαμέρισμα και εισήλθαν στο κοσμηματοπωλείο αφαιρώντας κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Μοιράσου το άρθρο: