«Πράσινο» χοιρινό κρέας από την Ήπειρο στη ΔΕΘ

Στο πλαίσιο της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων επέλεξε να προβάλει, ως ένα από τα σημαντικότερα ερευνητικά έργα που υλοποιήθηκαν με επιτυχία το «Πράσινο Χοιρινό Κρέας- Green Pork», στο οποίο βασικός ερευνητικός εταίρος ήταν το Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων – Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής του ΤΕΙ Ηπείρου.
Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, το έργο και τα αποτελέσματά του θα παρουσιαστούν στον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κατά την προγραμματισμένη επίσκεψή τους στο περίπτερο της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας.

Επιπλέον, στην ειδική εκδήλωση που θα γίνει προς τιμή της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, το ερευνητικό έργο θα παρουσιαστεί στους Κινέζους επισήμους προσκεκλημένους, ως επιτυχημένο παράδειγμα διακρατικής ερευνητικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος