Στον αφρό οι υδατοκαλλιεργητές Θεσπρωτίας

Τη δυναμική του κλάδου και την ποιότητα του προϊόντος ανέδειξαν με τη συμμετοχή τους στη Διεθνή Έκθεση τροφίμων- ποτών FOODEXPO Greece 2018, οι Υδατοκαλλιεργητές Θεσπρωτίας.
Πρόκειται για τον πλέον δυναμικό εξαγωγικό κλάδο της Ηπείρου που σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη του ΣΕΒΕ διαρκώς αυξάνει τις επιδόσεις του ανοίγοντας νέες αγορές.
Ετησίως παράγονται περί τους 10.000 τόνους τσιπούρα και λαβράκι και άλλοι 2.000 τόνοι από τα λεγόμενα μεσογειακά νέα είδη. Ο τζίρος των 27 μονάδων ξεπερνά τα 20 εκατ. με μέσο ετήσιο ρυθμό αύξησης της τάξης του 38%.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος