Τα μυστικά της γαστρονομίας σε σεμινάριο στην Πάργα

Τα μυστικά της μοντέρνας Ελληνικής και Ηπειρώτικης Κουζίνας, αποκάλυψαν στο διήμερο σεμινάριο μαγειρικής, στην Πάργα, με τίτλο «γαστρονομικές περιπλανήσεις», οι σεφ του «Κλάμπ» Ηπείρου και το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Φάσμα».
Ανάμεσα στα άλλα οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μάθουν πώς φτιάχνεται ένα γλυκό εστιατορίου, το «Ελληνικό Ηπειρώτικο Πρωινό», το καπνιστό κρέας, να γνωρίσουν τις συνταγές μαγειρικής της τσιπούρας και άλλων αλιευμάτων ενώ έκπληξη αποτέλεσε το πιάτο με τον συνδυασμό αυγοτάραχου και τραχανά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος