Η Περιφέρεια Κρήτης βρίσκεται σε τροχιά διεκδίκησης ενός από τα σημαντικότερα βραβεία στη Δημόσια Διοίκηση, στο σχετικό διαγωνισμό που γίνεται στο Μάαστριχτ της Ολλανδίας, από τις 20 ως τις 22 Νοεμβρίου.

Η κρητική υποψηφιότητα αφορά στις καλές πρακτικές που ακολουθεί η Περιφέρεια και διακρίνεται ήδη στον τομέα της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών, για την αποτελεσματική οργάνωση και εξυπηρέτηση των πολιτών.
Η Περιφέρεια Κρήτης διαγωνίζεται στην κατηγορία «Regional Award», διεκδικώντας το κορυφαίο βραβείο ανάμεσα σε τέσσερις υποψηφιότητες, την Περιφέρεια Βλαάντερεν του Βελγίου, την Καταλονία της Ισπανίας και το Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας.
Για την κορυφαία υποψηφιότητα ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το έργο και την συλλογική δουλειά που γίνεται στη Περιφέρεια στο τομέα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, με στόχο την αποδοτικότερη λειτουργία των υπηρεσιών και την άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη, αποτελέσματα που αναγνωρίζονται και διακρίνονται.

Μοιράσου το άρθρο: