Παρουσία του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη, πραγματοποιούνται σήμερα στις 8 το βράδυ, τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου, στο κτήριο του πρώην Αθηνά, επί της οδού Εφέσου στο Ηράκλειο.

Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο επιβατικό σταθμό, με 15 χώρους άφιξης και αναχώρησης για λεωφορεία, ενώ διαθέτει ακόμη αίθουσες αναμονής, εστιατόρια και καταστήματα για τις ανάγκες των επιβατών.

Ο νέος σταθμός του ΚΤΕΛ είναι μοναδικός στο είδος του, αφού πρόκειται για τον μόνο σταθμό στην Ελλάδα που εγκαθίσταται σε ένα διατηρητέο κτίσμα και ανακαινίστηκε με βάση τις υποδείξεις της Εφορίας Νεότερων Μνημείων.

Επίσκεψη σε έργα και σύσκεψη

Αύριο το πρωί, ο υπουργός Υποδομών κ. Σπίρτζης, θα επισκεφθεί τον  οδικό άξονα Αγία Βαρβάρα-Απομαρμά όπου θα δει από κοντά την πρόοδο των εργασιών που εκτελούνται στην περιοχή. Στη μία το μεσημέρι, θα συμμετάσχει σε ενημερωτική συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης και τους δημάρχους του νησιού που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Ηρακλείου.

Μοιράσου το άρθρο: