Τα εγκαίνια του νέου Δημοτικού Γυμναστηρίου του Κρουσώνα, πραγματοποιήθηκαν χθες από τοβ περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, παρουσία του δημάρχου Μαλεβιζίου, Κώστα Μαμουλάκη, αντιπεριφερειαρχών, αντιδημάρχων και κατοίκων της περιοχής.

Στον χώρο του γηπέδου του ΠΑΟΚ, σε μια έκταση 300 τετραγωνικών μέτρων, έχει δημιουργηθεί ένα σύγχρονο και λειτουργικό γυμναστήριο, με προϋπολογισμό 260.000 ευρώ, το οποίο καλύπτει τις ανάγκες άθλησης και εκγύμνασης των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.
Να σημειωθεί ότι στις πρώτες ημέρες της λειτουργίας της έχει ξεπεράσει τις 100 εγγραφές από κατοίκους του Κρουσώνα και των γύρω οικισμών. Παράλληλα, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου παρουσίασε στον Περιφερειάρχη και το ολοκληρωμένο γήπεδο ποδοσφαίρου 5 Χ 5, με συνθετικό χλοοτάπητα, περίφραξη και φωτισμό που βρίσκεται μέσα στον χώρο του Αθλητικού Κέντρου, προϋπολογισμού 180.000 ευρώ το οποίο κατασκευάστηκε επίσης με χρηματοδότηση από το Π.Δ.Ε.
Αμέσως μετά τον αγιασμό, που τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, Ειρηναίος, ο κ. Μαμουλάκης καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και ευχαρίστησε θερμά για την άριστη συνεργασία και στήριξη τον Περιφερειάρχη, για την υλοποίηση αθλητικών και άλλων έργων υποδομής και ανάπτυξης στον Κρουσώνα και στο Δήμο Μαλεβιζίου γενικότερα.
Από την πλευρά του ο κ. Αρναουτάκης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τους τοπικούς φορείς για την συνεργασία στον προγραμματισμό και υλοποίηση έργων στον Κρουσώνα αλλά και σε ολόκληρο τον Δήμο Μαλεβιζίου. Ο κ. Αρναουτάκης στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην σημαντικότητα των νέων αθλητικών υποδομών για την νεολαία στον Κρουσώνα και στην ευρύτερη περιοχή, τονίζοντας ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί και για όλα τα άλλα προβλεπόμενα έργα.

Μοιράσου το άρθρο: