Σε 121 υποθέσεις διαρρήξεων αυτοκινήτων μόνο στην περιοχή του Ηρακλείου, φέρεται να εμπλέκεται ένας 44χρονος Τυνήσιος , σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 44χρονος είχε ξεκινήσει τη δράση του από το 2016. Η συνολική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων ξεπερνά το χρηματικό ποσό των 60.000 ευρώ, ενώ το σύνολο του χρηματικού ποσού που αφαιρέθηκε ανέρχεται στις 3.740 ευρώ, σύμφωνα με τις καταγγελίες των παθόντων.
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε έρευνα στη οικία του δράστη, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, κοσμήματα, το χρηματικό ποσό των 35.300 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, κινητά τηλέφωνα, είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ, πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, 150 φυσίγγια,1.300 γραμμάρια καπνού σε 26 συσκευασίες οι οποίες δεν έφεραν την απαιτούμενη από το Νόμο ταινία φόρου κατανάλωσης, πέντε συσκευασίες περιέχουσες ανταλλακτικά καπνού ηλεκτρονικού τσιγάρου.
Μέρος των κλοπιμαίων αλλά και των χρημάτων αποδόθηκαν στα θύματα των διαρρήξεων, ενώ σε συνεργασία και με τις άλλες αστυνομικές διευθύνσεις της Κρήτης, η Ασφάλεια Ηρακλείου προσπαθεί να διαπιστώσει εάν η δράση του διαρρήκτη είχε αναφορά και σε άλλες περιοχές του νησιού.

Μοιράσου το άρθρο: