«Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι μόνο η παράταξη που έβαλε τη χώρα στην Ευρώπη, είναι η παράταξη που διαχρονικά στηρίζει την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Είναι και η παράταξη που πριν από τέσσερα χρόνια κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη», είπε ο γραμματέας του Κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης, στην εκδήλωση για τις Ευρωεκλογές που έγινε χθες στο Ηράκλειο με τη συμμετοχή 16 υποψήφιων Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Συνεχίζοντας ο κ. Αυγενάκης σημείωσε: «Τώρα ανοίγεται μπροστά μας ένας νέος δρόμος, με νέες προκλήσεις. Σε μια Ευρώπη που αλλάζει. Σε μια Ευρώπη η οποία απειλείται από τις δυνάμεις του λαϊκισμού και του εθνικισμού. Το εγχείρημα της Ευρώπης πέτυχε, διότι βασίστηκε στις δυνάμεις που πίστεψαν στα θαυμαστά που μπορούν να πετύχουν ενωμένοι οι λαοί. Και αυτές οι αξίες πρέπει να είναι η βάση που θα προχωρήσει η Ένωση στο μέλλον».
«Η κάλπη- τόνισε- της 26ης Μαΐου θα είναι η μόνο η αρχή, και θα την σηματοδοτήσει μια μεγάλη νίκη. Μια νίκη των δυνάμεων της δημιουργίας και της προόδου».
Στην εκδήλωση η οποία διεξήχθη στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας: «Η Αλλαγή που Αξίζουμε», του Λευτέρη Αυγενάκη, στο νομό Ηρακλείου, συμμετείχαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας: Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, Γιώργος Κύρτσος, Κώστας Δέρβος, Μιχάλης Αγγελόπουλος, Γιώργος Αμυράς, Λευτέρης Βαρουξής, Καλυψώ Γούλα, Δημήτρης Καιρίδης, Γιώργος Κρεμλής, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Αλέξανδρος Μαλλιάς, Μιχάλης Μασουράκης, Δημήτρης Μελάς, Κλεοπάτρα (Κλαίρη) Σαραντάκου- Βογιατζάκου, Πέγκυ Σταθακοπούλου και Άκης Τσελέντης.

Μοιράσου το άρθρο: