Διήμερη επίσκεψη θα πραγματοποιήσει από σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Ηράκλειο, ενώ θα κλείσει την περιοδεία στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου.

Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης θα παραβρεθεί και θα μιλήσει στην κοπή της πρωτοχρονιάτικη πίτας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου στις 6.00μ.μ. στο κέντρο «Αναδρομές» στις Κάτω Αρχάνες Ηρακλείου.

Στην εκδήλωση, θα τον καλωσορίσει ο γραμματέας της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ το παρών θα δώσουν ο επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ, Κώστας Τσιάρας, ο επικεφαλής της Ομάδας των Ευρωβουλευτών της ΝΔ, Μανόλης Κεφαλογιάννης, ο Βουλευτής Λασιθίου και Τομεάρχης Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Βουλευτής Ρεθύμνου και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Κεφαλογιάννης και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, καθώς και στελέχη του Κόμματος από όλη την Κρήτη. Την βραδιά θα ανοίξει ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ηρακλείου, Βαγγέλης Καρκανάκης.

Αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει διαδοχικές επισκέψεις ξεκινώντας από το εργοτάξιο του δρόμου Ηράκλειο – Μεσαρά στην περιοχή της Αγ. Βαρβάρας, στο χωριό Άγιοι Δέκα του Δήμου Γόρτυνας στις 9:40π.μ., καθώς και στη Γεωργική Σχολή Μεσαράς και στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσαράς.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει επίσκεψη στα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Φαιστού στις 11:00π.μ. και βόλτα στο κέντρο της πόλης των Μοιρών.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας τους θα είναι η Ιερά Μονή Παναγίας Καλυβιανής κι αμέσως μετά, στη 1:30μ.μ. το Τυμπάκι, όπου ο Κυρ. Μητσοτάκης και τα στελέχη της ΝΔ θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη με εκπροσώπους Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Συλλόγων Κρήτης, το προεδρείο της Ομάδας Αμπελουργών και Ελαιοπαραγωγών Κρήτης και εκπροσώπους των ΤΟΕΒ Μεσαράς στην αίθουσα του Αγροτικού Συλλόγου Τυμπακίου, στο πρώην Δημαρχείο Τυμπακίου.

Η περιοδεία στον νομό Ηρακλείου θα ολοκληρωθεί με επισκέψεις στα χωριά Ασήμι στις 3:00 μ.μ. και Πύργος στις 4:00μ.μ., όπου θα τον υποδεχθούν κάτοικοι της περιοχής. Αργά το απόγευμα του Σαββάτου θα επισκεφθεί το Πέραμα στις 6:30μ.μ. και τα Ανώγεια στις 8:30μ.μ.

Μοιράσου το άρθρο: