Απάντηση στην εμπλοκή του ονόματος της συζύγου του στην υπόθεση των Paradise Papers έδωσε χθες από το βήμα του 4ου προσυνεδρίου της Ν.Δ. ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης. Χαρακτήρισε διπλή ανανδρία και βολικό άλλοθι στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση το να πετάει λάσπη στους πολιτικούς της αντιπάλους , αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Αν θέλουν να χτυπήσουν κάποιον να χτυπήσουν εμένα, όχι τη σύζυγό μου».

Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, μιλώντας στο ξενοδοχείο Candia Maris, όπου παραβρέθηκαν, εκτός από στελέχη και φίλοι της Ν.Δ. και κρητικοί επιχειρηματίες, ανάμεσά τους και ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, παρουσίασε το σχέδιο της Ν.Δ. για τις επιχειρήσεις και την επανεκκίνηση της οικονομίας, με μία τολμηρή, όπως είπε, φορολογική μεταρρύθμιση. Ακόμη, ανέλυσε την πρότασή του για την διανομή του κοινωνικού μερίσματος, η οποία προβλέπει τα εξής:
– Εφάπαξ βοήθημα στους μακροχρόνια ανέργους του ΟΑΕΔ, με ειδική πρόβλεψη για οικογένειες με παιδιά και μονογονεϊκές οικογένειες.
– Μείωση εντός του 2017 του ΕΝΦΙΑ με τρόπο κλιμακωτό ώστε αυτή να ευνοηθούν πρωτίστως οι φτωχότεροι και
– Αποπληρωμή μέρους των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου προς τους πολίτες, ιδίως δε σε όσους το Κράτος οφείλει συντάξεις.

Μοιράσου το άρθρο: