Συνάντηση με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας είχε αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. από την Κρήτη, μαζί με διοικητές τμημάτων του νησιού.

Στη διάρκεια της συνάντησης με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, τον υπαρχηγό αντιστράτηγο, Μιχάλη Καραμαλάκη, και τον προϊστάμενο του Επιτελείου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγο Ανδρέα Δασκαλάκη, συζητήθηκαν θέματα για την βελτίωση του αξιόμαχου των αστυνομικών υπηρεσιών και του ανθρώπινου δυναμικού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης και για τις κτιριακές υποδομές των τεσσάρων Αστυνομικών Διευθύνσεων της Κρήτης . Επίσης τέθηκε το ζήτημα της βελτίωσης των συνθηκών εργασίας του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ. στο νησί.
Το σωματείο των Αξιωματικών της Κρήτης δήλωσε ικανοποιημένο από τις συναντήσεις με τη φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., ενώ θα συνεχιστεί η προσπάθεια με προτάσεις και δράσεις που αποσκοπούν στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών ασφαλείας προς τους πολίτες και την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία υπηρεσιών και προσωπικού στην Κρήτη.

Μοιράσου το άρθρο: