Νέα ακτοπλοϊκή σύνδεση της Κρήτης με τις Κυκλάδες ξεκινά σήμερα από τις Μινωϊκές Γραμμές. Η εταιρεία δρομολογεί το High Speed Ferry”Santorini Palace”, το οποίο καθημερινά θα αποπλέει από το λιμάνι του Ηρακλείου με προορισμό την Σαντορίνη, την Ίο, την Πάρο και τη Μύκονο.

Στόχος της εταιρείας όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωσή της, να ενισχύσει την παρουσία της στην ακτοπλοΐα και να συμβάλλει με την πολύχρονη εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού της στην ποιοτικότερη μεταφορά ανθρώπων και αγαθών.

Το “Santorini Palace” μπορεί να μεταφέρει 1.160 επιβάτες, και 100 Ι.Χ αυτοκίνητα, ενώ έχει 38 μέλη πληρώματος. Αναπτύσσει υπηρεσιακή ταχύτητα 38 κόμβων. Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυτελή επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία στην Ευρώπη, στην κατηγορία του. Διαθέτει υπερσύγχρονα συστήματα ασφάλειας και πλοήγησης και πλήρως ανανεωμένο ξενοδοχειακό εξοπλισμό, προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια, προσφέροντας υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών εν πλω, πολυτέλεια, άνεση και μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία. Προσφέρει δύο επίπεδα θέσεων αεροπορικού τύπου, ένα επίπεδο 104 πολυτελών καθισμάτων διακεκριμένης θέσης, πέντε μοντέρνα σνακ μπαρ και ένα κατάστημα με αξεσουάρ και είδη ταξιδίου για αγορές εν πλω.

Μοιράσου το άρθρο: