Τον φάκελο για τη δημιουργία μαρίνας στο Παγκρήτιο Στάδιο παρέδωσε χθες ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός στον υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιο Πιτσιόρλα, ο οποίος, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και δεσμεύτηκε ότι σύντομα θα επανέλθει με παρατηρήσεις που θα διευκολύνουν τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και θα κάνουν την πρόταση ελκυστική επενδυτικά.


Ακολούθησε συνάντηση και με τον Γενικό Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Γιώργο Τζιάλλα, στην οποία συζητήθηκαν εκτενώς οι τεχνικές λεπτομέρειες του έργου. «Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι η δημιουργία της μαρίνας στον Παγκρήτιο Στάδιο είναι μια δύσκολη όσο και χρονοβόρα προσπάθεια. Πιστεύουμε ακράδαντα, όμως, ότι αξίζει τον κόπο και για αυτό την αντιμετωπίζουμε με τη δέουσα σοβαρότητα, κάνοντας ένα – ένα τα απαιτούμενα βήματα, ώστε να θέσουμε τις σωστές βάσεις για την υλοποίηση ενός τόσο μεγάλου και οραματικού έργου” δήλωσε μετά τις συναντήσεις ο δήμαρχος Ηρακλείου. Παράλληλα, τόνισε πως «είναι σημαντικό ότι τόσο ο κ. Πιτσιόρλας, όσο και ο κ. Τζιάλλας είδαν την πρόταση μας θετικά, μας βοήθησαν με χρήσιμες συμβουλές και ξεκαθάρισαν ότι στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, θα βρίσκονται στο πλευρό μας, σε ό,τι χρειαστούμε και στο μέλλον».
Στις συναντήσεις παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πέτρος Ινιωτάκης, ο δημοτικός σύμβουλο,ς Αντώνης Κουμπενάκης, οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ του Ηρακλείου, Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης, ο μελετητής του έργου, κ. Ρομπογιαννάκης και υπηρεσιακά στελέχη των δυο υπουργείων.

Μοιράσου το άρθρο: