Σε παθολογικά αίτια οφείλεται ο θάνατος του 57χρονου που βρέθηκε χθες το απόγευμα νεκρός στο φαράγγι της Μονής Κουδουμά, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν από την Πυροσβεστική, αλλά και τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο διοικητής της 3ης ΕΜΑΚ, Γιώργος Τσικαλάς, είπε ότι ο 57χρονος είχε κληθεί από τον ηγούμενο της Μονής για να εκτελέσει υδραυλικές εργασίες, κάτι που είχε κάνει και στο παρελθόν.
Ο άνδρας, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του, μετέβησαν σε απόσταση περίπου μισής ώρας από το μοναστήρι, εκεί όπου κατέληγε ένα λάστιχο, απ’ όπου υδρευόταν το Μοναστήρι, προκειμένου να αποκαταστήσει τη βλάβη.
Ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία, πιθανότατα και λόγω της υψηλής θερμοκρασίας αλλά και της καταπόνησης του οργανισμού από την υπαίθρια εργασία έπεσε στο έδαφος και κατρακύλησε στο φαράγγι.
Η σύζυγός του ειδοποίησε τον ηγούμενο και εκείνος ενημέρωσε την Πυροσβεστική. Άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύργου, πήγαν στο σημείο και με μεγάλη προσπάθεια ανέσυραν την σορό του 57χρονου, που ήταν σε δύσβατο σημείο.
Η κηδεία του άτυχου άνδρα, πατέρα δύο παιδιών, θα γίνει σήμερα το απόγευμα στο χωριό καταγωγής του, τη Νύβριτο Ηρακλείου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Cretalive.gr

Μοιράσου το άρθρο: