Συγκλονίζει τα Μισίρια Ρεθύμνου η τραγωδία που σημειώθηκε χθες στην περιοχή, όταν ένας 27χρονος που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, σκότωσε τον 21χρονο αδελφό του, χτυπώντας τον με μαχαίρι και μπαλτά και στη συνέχεια αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο.

Ο 27χρονος φέρεται να εισέβαλε στο δωμάτιο όπου κοιμόταν ο 21χρονος αδερφός του και να τον κατακρεούργησε με μαχαίρι και μπαλτά. Στην συνέχεια κλείδωσε την πόρτα και έτρεξε στην αποθήκη όπου επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του καταναλώνοντας φυτοφάρμακα. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση, με τους γιατρούς να προσπαθούν να τον επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Ο άτυχος 21χρονος είχε επιστρέψει από τη Θεσσαλονίκη όπου είχε περάσει την άδειά του, ενώ την επόμενη ημέρα θα έπιανε και πάλι δουλειά σε σουβλατζίδικο όπου δούλευε. Επιστρέφοντας, μάλιστα, διαπίστωσε ότι η κατάσταση του αδελφού του είχε επιδεινωθεί επειδή δεν έπινε τα φάρμακα του και είχαν συνεχείς προστριβές και καυγάδες. Συγκλονισμένοι οι γονείς των δύο αδερφών, που έμεναν μαζί τους, δεν μπορούν ακόμη να καταλάβουν πώς εξελίχθηκε αυτή η τραγωδία.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: GOODnet.gr

Μοιράσου το άρθρο: