Στο λειτούργημα και στο κοινωνικό έργο που επιτελούν οι ταχυδρομικοί, αναφέρθηκε ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, μιλώντας το 34ο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρομικών.

Αναφέρθηκε στην αποστολή και στον κοινωνικό ρόλο των ταχυδρομικών όπως επίσης στις ιδιαιτερότητες του κλάδου αλλά και στον εκσυγχρονισμό –αναβάθμιση των υποδομών των ΕΛ.ΤΑ.
Ο Περιφερειάρχης τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το επίπεδο παροχών υπηρεσιών από το σύνολο των ταχυδρομικών υπαλλήλων στο νησί, τους ανθρώπους που καθημερινά φτάνουν και στο πιο απομακρυσμένο χωριό της Κρήτης, προσφέροντας υπηρεσίες κοινωνικές, που συνεισφέρουν στη διατήρηση του κοινωνικού ιστού και της ανθρώπινης επικοινωνίας».
Ο Περιφερειάρχης Κρήτης κλείνοντας ανέφερε ότι, «για την Περιφέρεια Κρήτης ο εκσυγχρονισμός των υποδομών στα ελληνικά ταχυδρομεία, η αναβάθμιση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών στις καθημερινές συναλλαγές με τους πολίτες, η διασφάλιση της ασφάλειας των ταχυδρομικών αποτελούν αδιαπραγμάτευτες προτεραιότητες».

Μοιράσου το άρθρο: