Ταχείς ρυθμούς στις εργασίες της δεύτερης φάσης του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου, διαπίστωσε ο δήμαρχος κ.Βασίλης Λαμπρινός κατά τη χθεσινή επίσκεψή του στο εργοτάξιο της λεωφόρου Πλαστήρα.
Συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΠΤΑΗ κ.Μηνά Καπετανάκη και στελέχη της Επιχείρησης, πραγματοποίησε αυτοψία στο έργο και έμεινε ικανοποιημένος από την πρόοδο που έχει σημειωθεί σε σχέση με την προηγούμενη επίσκεψη του, τον περασμένο Φεβρουάριο.


Μέχρι το τέλος του χρόνου, το έργο θα έχει ολοκληρωθεί σύμφωνα με το δήμαρχο Ηρακλείου, ο οποίος παρατήρησε ότι με σωστή διαχείριση στη συνέχεια, μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για ολόκληρη την Κρήτη.
“Εχουμε μπει πια στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσης της β’ φάσης του έργου, που δεν ήταν δεδομένο όταν αναλάβαμε. Ήταν όμως μονόδρομος”, δήλωσε ο κ. Λαμπρινός. Πρόσθεσε δε, “οι περισσότεροι γνωρίζουν τα προβλήματα που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε και συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα. Ωστόσο με σκληρή δουλειά από τους αρμοδίους της ΔΕΠΤΑΗ, τα περισσότερα από αυτά ξεπεράστηκαν”.
Οι υπεύθυνοι της κατασκευής της β’ φάσης του έργου ενημέρωσαν τον δήμαρχο ότι καταβάλλονται προσπάθειες ώστε μέσα στο καλοκαίρι, να γίνει η συναυλία εγκαινίων της αίθουσας συναυλιών (χωρητικότητας 250 θέσεων) και να ακολουθήσει μέχρι τον προσεχή Δεκέμβριο η συναυλία εγκαινίων της κεντρικής αίθουσας (χωρητικότητας 800 θέσεων).

Μοιράσου το άρθρο: