Την υποστήριξη του Γιάννη Κουράκη για τον δημαρχιακό θώκο του Ηρακλείου, αποφάσισε να προτείνει στην Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του κόμματος. Σε ανακοίνωσή της, επισημαίνει ότι επέλεξε τον πρώην δήμαρχο, προκειμένου να ηγηθεί ενός δυναμικού, ανανεωμένου και αξιόμαχου ψηφοδελτίου.
Συγκεκριμένα αναφέρει για την απόφαση που έλαβε την περασμένη Παρασκευή:
“Μετά τις αποφάσεις μας για την Περιφέρεια Κρήτης, προχωρήσαμε τις διαδικασίες που αφορούν το Δήμο Ηρακλείου, ξεκινώντας τη διαβούλευση του κλιμακίου με τους προτεινόμενους και ενδιαφερόμενους, που είναι όλοι άξια και ικανά στελέχη του Χώρου μας.
Στη συνεδρίαση, η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου διευρυμένη με τη Συντονιστική Γραμματεία της Τ. Ο. Δήμου Ηρακλείου και τα μέλη της ΚΠΕ που παρευρέθηκαν, με βάση το πολιτικό μας πλαίσιο και τα κριτήρια του, αποφάσισε ομόθυμα, με μια διαδικαστική επιφύλαξη ενός μέλους να εισηγηθεί, στην Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής και την αρμόδια επιτροπή, την υποστήριξη της υποψηφιότητας του Γιάννη ΚΟΥΡΑΚΗ, προκειμένου να ηγηθεί ενός δυναμικού, ανανεωμένου και αξιόμαχου ψηφοδελτίου, σύνθεσης κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων, που θα διεκδικήσει νικηφόρα το Δήμο και θα υλοποιήσει ένα αξιόπιστο πρόγραμμα προόδου για την κοινωνία και το Δήμο Ηρακλείου”.

Μοιράσου το άρθρο: