Παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρου Αραχωβίτη, πραγματοποιείται σήμερα στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, ημερίδα με θέμα “Κλιματική Αλλαγή και Γεωργία.
Τα θέματα της ημερίδας, σχετίζονται μεταξύ άλλων με τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, τις συνέπειες στον αγροτικό τομέα, την παραγωγή τροφίμων, τη μεσογειακή γεωργία και την αγροοικολογία. Αναμένεται επίσης, να συζητηθούν το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, οι επιπτώσεις στους υδάτινους πόρους της Κρήτης καθώς και η διαχείριση του νερού στον αγροτικό τομέα.
Την εκδήλωση διοργανώνουν το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και η Περιφέρεια Κρήτης.
Στις 4.30 το απόγευμα θα μεταβεί στην Βιάννο όπου θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Παύλο Μπαριτάκη και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, ενώ θα επισκεφθεί εγκαταστάσεις συνεταιρισμών και ομάδων παραγωγών της περιοχής. Επίσης θα έχει επαφές με εκπροσώπους παραγωγικών και αγροτικών φορέων του δήμου.
Ακολούθως, ο κ. Αραχωβίτης θα επισκεφθεί την Ιεράπετρα, όπου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, θα μιλήσει σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου για την “Κοινή Αγροτική Πολιτική”.

Μοιράσου το άρθρο: