Στον απόηχο της πρωτιάς του Ηρακλείου, ως του ταχύτερου αναπτυσσόμενου τουριστικού προορισμού της Ευρώπης μέσα στο 2017, έγινε χθες σύσκεψη στο δημαρχείο Ηρακλείου.

Στόχος είναι να συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά η ανοδική πορεία του, με το δήμαρχο της πόλης, Βασίλη Λαμπρινό, να ευελπιστεί σε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον, σημειώνοντας: «Ο σχεδιασμός των έργων και των δράσεων του δήμου, έχει ως βασικό στόχο να αυξηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο το διάστημα παραμονής μέσα στην πόλη, των τουριστών που φθάνουν στο Ηράκλειο».
«Από την πλευρά μας ως δημοτική αρχή- τόνισε ο κ. Λαμπρινός- θα συνεχίσουμε να προβάλλουμε το Ηράκλειο διεθνώς με όποιον τρόπο μπορούμε, να επενδύουμε στην εξωστρέφεια, να προσπαθούμε για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου με την καθιέρωση πολιτιστικών θεσμών, όπως το φεστιβάλ Πιάνου και το καινούργιο φεστιβάλ Μεσογειακού Κινηματογράφου και κυρίως να προωθούμε τις ευρύτερες δυνατές συνεργασίες, μέσω της Επιτροπής Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας που έχουμε συστήσει».
Στη σύσκεψη πήραν μέρος ο πρόεδρος του ΟΛΗ, Απόλλων Φιλιππής, ο πρόεδρος των τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων Κρήτης, Μιχάλης Βλατάκης, ο αερολιμενάρχης Ηρακλείου, Γιώργος Πλιάκας, καθώς και ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού, Ζαν Αντρέα Γκαραντσίνι.

Μοιράσου το άρθρο: