Η διαχείριση των απορριμμάτων στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου και η συνεργασία με τους καταστηματάρχες, τέθηκε ξανά επί τάπητος στη συνάντηση του Δήμου με εκπροσώπους καταστηματαρχών.

Μεταξύ άλλων εξετάστηκε ο ορθότερος τρόπος διαχείρισης των απορριμμάτων από πλευράς καταστηματαρχών, με βάση τις διατάξεις του καινούργιου νόμου, ενώ υπήρξε εκ νέου ενημέρωση για το πρωτοποριακό πρόγραμμα του A2UFood, το οποίο θα βοηθήσει προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση.
Παράλληλα, έγινε εκτενής συζήτηση για ορισμένα θέματα που υπάρχουν στην αποκομιδή, και αποφασίστηκε ότι από τις 25 Ιουλίου, θα μπει μια επιπλέον βάρδια καθαριότητας στο κέντρο της πόλης.
Τέλος, συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί μια ακόμη συνάντηση ενημέρωσης για τα παραπάνω ζητήματα, στην οποία θα κληθούν όλοι οι καταστηματάρχες του κέντρου. Η συνάντηση προγραμματίστηκε για την Δευτέρα 30 Ιουλίου, στην αίθουσα «Καστελλάκη» του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.
Από πλευράς Δήμου παρευρέθησαν, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Χάρης Μαμουλάκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος της Δημοτικής Αστυνομίας, Μαρίνος Παττακός, και υπηρεσιακά στελέχη.

Μοιράσου το άρθρο: