Η καλύτερη συνεργασία ανάμεσα στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου και το ΕΚΑΒ Κρήτης, συζητήθηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Οροπέδιο, με την συμμετοχή του δημάρχου, Γιάννη Στεφανάκη και του διευθυντή του ΕΚΑΒ Κρήτης Ανέστη Κιούλπαλη.

Στη συνάντηση στο δημοτικό κατάστημα Τζερμιάδων εξετάστηκε ο σχεδιασμός του ΕΚΑΒ και του Δήμου, προκειμένου να αντιμετωπίζονται έγκαιρα και αποτελεσματικά τυχόν δύσκολα περιστατικά που θα παρουσιάζονται στην διάρκεια της χειμερινής περιόδου ,όπου αναμένονται και χιονοπτώσεις.
Τέλος επισημαίνεται, ότι, η διοίκηση του ΕΚΑΒ έστειλε ένα καινούριο ασθενοφόρο 4Χ4 στον τομέα του ΕΚΑΒ στο Οροπέδιο. Ο κ. Στεφανάκης ευχαρίστησε για την συνεργασία και έθεσε το αίτημα ενίσχυσης με προσωπικό προκειμένου να υπάρχει κάλυψη προς τους πολίτες επί 24ωρου βάσεως.
Στη συνάντηση μετείχαν ακόμη, ο υπεύθυνος του συντονιστικού κέντρου ΕΚΑΒ Κρήτης, Γιάννη Ζαφειρίου, ο αναπληρωτής προϊστάμενος της νοσηλευτικής υπηρεσίας ΕΚΑΒ Κρήτης, Ανδρέας Πυροβολάκης, και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Τζερμιάδων, Γιάννης Καθεκλάκης.

Μοιράσου το άρθρο: