Πέντε νέες φυτείες με 1449 δενδρύλλια κάνναβης εντόπισαν χθες, οι αστυνομικές αρχές στο Ρέθυμνο. Μία ημέρα μετά την μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του Μυλοποτάμου, όπου ανακαλύφθηκαν 15 φυτείες με 3.349 δενδρύλλια, η έρευνα με την συνδρομή του αστυνομικού ελικοπτέρου συνεχίστηκε τόσο στο δήμο Μυλοποτάμου, όσο και σε περιοχές του δήμου Ρεθύμνης.

Το αποτέλεσμα ήταν να εντοπιστούν σε περιοχές του Μυλοποτάμου άλλες 4 φυτείες όπου καλλιεργούνταν επιμελώς 97 δενδρύλλια, τα οποία ήταν στο στάδιο της ανάπτυξης. Επίσης, σε δύσβατη περιοχή του δήμου Ρεθύμνης βρέθηκε μία φυτεία με 1352 δενδρύλλια κάνναβης, της ποικιλίας νανάκια, η οποία και εκριζώθηκε.

Στους χώρους των φυτειών οι αστυνομικοί βρήκαν και πλήθος πειστηρίων τα οποία κατασχέθηκαν και να αξιοποιηθούν με στόχο τον εντοπισμό και την σύλληψη των καλλιεργητών των δενδρυλλίων.

Στην χθεσινή επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ρεθύμνης, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου και του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου.

Μοιράσου το άρθρο: